• Què bé que s’ho passen! Moltes gràcies per les fotos i compartir aquesta finestreta cap al que fan els nostres fills en aquesta extraescolar, la nostra filla s’ho passa bomba!

 • AH! La Noa algo ha dit del Simon i no sabia de què em parlava… 🙂 De què va el joc?
  Gràcies!

 • Es un joc, una activitat que fem al menjador totalment voluntari. Es un joc d’habilitat memorística on el nen ha de memoritzar un patró de colors i sons i repetir-lo. Cada un dels dies assignats, els nens 1 per 1 hauran de jugar a aconseguir memoritzar i reproduir el patró que Simon els hi diu. Els que aconsegueixin repetir el patró mes llarg quedaran en una millor posició. Els 3 millors de cada curs jugaran la gran final un altre dia. Des d’ahir els nens ja estan jugant i practicant al pati del menjador. S’ha fet un «concurs» per a demostrar les seves habilitats i donar més interès a provar un joc molt educatiu.

  Els alumnes de p4 i p5 han jugat també avui. Veurem que tal se’ls hi dona 😉

 • Bones!
  Tinc alguns dubtes.,. Hi ha tres disfresses, tres opcions…Quines són?
  Personalment nosaltres no podem venir a fer-les per motius laborals (potser algún divendres puntualment sí), però suposo que tenint aquest problema podrem fer-les a casa…
  Llavors, a qui s’ha de fer l’aportació dels 2€?

  Moltes gràcies!!
  Mònica

 • Fantàstica l’empenta que li esteu donant al menjador! Em venen ganes de dinar amb vosaltres aquest divendres!!!
  Merci a tot l’equip de menjador!!!

 • Go, Noa, Go! 🙂
  Moltes felicitats als guanyadors i guanyadores, a tots els participants,… i als organitzadors!! 😉

 • «Se buscan hombres para viaje peligroso. Sueldo escaso. Frío extremo. Largos meses de completa oscuridad. Peligro constante. No se asegura el regreso. Honor y reconocimiento en caso de éxito».

 • Moltes gràcies a tothom que s’ho ha currat tant, un plaer veure LaMarBella així d’animada!!!!!! I gràcies per documentar-ho pels que no hi hem pogut ser! 😉
  Demà a passar-s’ho genial!

 • Espectacular, impresionant, el millor carniaval que hem fet en els cinc anys que porte’m a l’escola.
  FELICITATS A TOTS !!!!,
  Aquest carnestoltes ha de ser un punt de partida per posar el nom de l’escola on es mereix.
  En el meu cas desde BatuBella us puc dir que es de les experiències més maques que portaré amb mi per sempre.
  Tots Junts I a una, som els millors.
  VISCA LA MAR BELLA !!!!

 • Es podria explicar amb una mica més de detall el contingut de la reunió? Amb aquesta entrada es difícil que algú que no hi va anar es faci una idea del que es va parlar. Gràcies

 • 100 % d’ acord amb tots els plantejaments, demandes i reivindicacions.
  Així no es construeix un país nou.
  Volem ser com Dinamarca?
  Volem un ensenyament d’ excel·lència.?

  Fora Concerts de luxe.
  Cap renovació de Concerts mentre hagi un sol nen de la pública en barracots!!

 • Hi ha tants exemples de ponts d’aquest tipus que són emblemàtics!!! Que no diguin que aquest pont és un problema!

  El pont del Bisbe, que uneix el Palau de la Generalitat amb les Cases dels Canonges.
  El pont dels suspirs a Venècia, que uneix la Nova Presó (Prigioni Nuove) amb les sales d’interrogatoris del palau del Duc (Pałaso Dogal).
  El pont dels sospirs d’Oxford, que uneix les dues parts del Hertford College.
  El pont dels sospirs de Cambridge, per connectar el St John’s College amb una nova ampliació del 1831.
  El pont Seufzerbrücke, que uneix la part antiga de l’ajuntament de Frankfurt amb l’ampliació que es va fer al s.XIX.

  i un llarg etc. d’emblemàtics ponts, que per haver-se fet bé, han passat a ser dels més fotografiats de les seves ciutats.

  Volem un pont, i el volem ben fet!!!

 • Moltes felicitats per la festa y per tota la feina que s’està fent darrera.
  Felicitats a tots, desde el primer fins a l’últim voluntari que vol que aquesta comunitat que es diu escola millori i funcioni.

 • Ostres!!

  Quina colla de pencaires. Se m’ha ocorregut que podrieu enviar una brigada a la meva cova i fer-hi una repassada. Ji,ji, ji

  Salut

 • Super emocionant. Bona feina de les mestres, de l’Ajuntament i de les nenes i nens de TOTS els 2ns; felicitats!!

  Gràcies Barcelona!

 • Xuliiiiiisim!!!! Els nens ho han fet molt be, i també les mestres…..gràcies x un matí tan emocionant.

 • Ha estat una tarda molt divertida!!!

  Dits màgics….i silenci….

  Per repetir i convidar a tots a gaudir de l’experiència!

 • Meravellada per tota la feina que fan els nostres fills i filles.
  Moltes gràcies a tots els que ho feu possible.

 • Moltes gràcies a Labclub per aquesta sortida tant interessant, per deixar-nos anar als pares (hem gaudit tant com els nens!) I per entusiasmar a les nostres filles i fills cada setmana!

 • Qué sorpresa tan bonita!!
  Fantástico trabajo de todo el equipo docente y de los alumnos!!
  Felicidades 🙂

 • Moltes gràcies a l’escola per haver-nos donat l’oportunitat de preparar això!! Ha estat una manera fantàstica de conèixer-nos i fer pinya entre pares i mares 😀 ens ho hem passat bomba!

 • Moltes gràcies a l escola per facilitar-nos sempre les coses, i gràcies als pares i mares, ens ho hem passat genial…

 • A TOPE!! Escola La Mar Bella amb la seva BATUBELLA donant suport a la Plataforma per l’educació del Poblenou. Sou MOLT bona gent!!

 • Hola,

  Como tengo que hacer la inscripción para Jules Hubac en P5 para Allargament jornada del 06.06 hasta el 21.06
  Gracias
  Muriel Hubac

 • Hola, he estat accedint a diversos números de la República i quan he arribat al darrer, o sigui lo núm. 14, no he pogut gaudir d’ella. Potser no està pujada?

 • Tens tota la raó!

  Moltes gràcies. Ja està arregalt!

  Pd. això vol dir que des d’abril, ningú ho ha mirat!

  🙂

 • Absolutament deliciós tot! Era molt difícil triar…:) felicitats a totes les famílies que van participar d’aquest intercanvi gastronòmic, una iniciativa fantàstica per fer comunitat i tastar gustos d’arreu del món!

 • No em sembla adequat que una entitat pública i que ens representa a totes les families faci una manifestació d’aquest tipus. La educació a de mantenirse al marge de la política. Ha de mantenirse neutral.

 • Respecto al Menú de p3, hemos notado que nuestro hijo, (siendo un niño que siempre ha comido muy bien, y en la guardería siempre se comia todo e incluso repetía) nos informan que muchos días come poco o según que cosas nada. Al no haber tenido nunca problemas de este tipo, repasamos el menú y nos hemos dado cuenta que a nuestro parecer, hay muchos platos del menú que no creemos que sean los más apropiados para su edad. Ejemplo: macarrones con crema de leche y espinacas, quizás comerían mucho más si fueran con sofrito, verduras, o algo de carne e incluso carbonara. No queremos analizar todos los platos uno a uno, y seguramente mucha gentebopinara que estebmenunes fabuloso, cosanque no pongo en duda, pero si pensamos que en general, es un menú un poco «rebuscado». Opinamos que nutritivamente es muy buen menú, pero quizás podría ser igual de nutritivo pero algo más orientado a niños de su edad, convinando alimentos más «comunes». Quizás también echamos de menos algún potaje o guiso de los de toda la vida.

 • Hola Raúl,
  Gracias por tu comentario, hemos contactado con la empresa que gestiona el comedor y en breve habrá una reunión informativa para todas las familias interesadas, donde podrás expresar tus inquietudes directamente.
  Para cualquier otra cosa no dudes en ponerte en contacto con nosotros, via blog o vía mail: lamarbellaampa@gmail.com
  Teresa

 • Mai oblidarem l’1 O !! El dia que passarà a la historia, la gent de la Mar Bella i del Poble Nou va estar a l’alçada.

 • No vam poder anar al cinema a la fresca (vaja, a res malahauradament), però us felicito per la iniciativa i espero la propera poder-hi ser!!

 • Com mola! Quina feina, moltíssimes gràcies als pares i mares de fàbrida d’eines per fer aquestes coses tan xules pels nostres fills!!
  xx

 • Anar al soterrani del subterrani marbellenc em genera certa angoixa però a la vegada, també em genera espectació. Hi haurà llum? Serem-eu molts? Podrem-eu montar una cava, o un celler? Trobarem-eu unes catacumbes? Serà un zulo? Una cova d’ós bru dels Pirineus? Hi haurà capella on poder orar? L’Oncle Buscall ens farà companyia? Se’n farà un reportatge fotogràfic o, vídeo? L’acció sortirà a la premsa? El ministeri de l’Interior n’està al cas? Uf, seguiria fent preguntes, mil. Potser que no hi vagi…

 • Finalment i, amb el cor fort, vaig decidir anar-hi. Érem tres valentes persones amb carro que ens varem envalantonar a descendir a les masmorres de La Mar Bella. Per sort ens va acollir un amable senyor amb accent australià que ja havia seleccionat TOT el que havíem de traslladar al punt de reciclatge.
  Una gran experiència que ens ha cohesionat com grup «por los siglos de los siglos, amen»!!

 • Gràcies a vosaltres,familia Gifford. Tot això no hagués estat possible sense la vostra implicació i esforç. Sempre amb un somriure, cada una de les tardes que venieu a l’escola, amb pluja o neu.

  Amb gent com vosaltres i com els que heu nombrat si que hem guanyat!!!

 • MOltíssimes felicitats a tots els que ho han fet possible!!! en especial Andrew i Dominique, la Sònia, les famílies, els nens… tothom orgullosos de La Mar Bella!!

  L’any passat vam guanyar, i aquest ho hem tornat a fer, i a sobre, ens han donat el premi, que més podem demanar?

  Ara a pensar com encapçalar la Rua l’any vinent!!!

  Però abans…festes de Maig!

  MOLTES GRÀCIES!!!!!!

 • MOltíssimes felicitats a tots els que ho han fet possible!!! en especial Andrew i Dominique, la Sònia, les famílies, els nens… tothom orgullosos de La Mar Bella!!

  L’any passat vam guanyar, i aquest ho hem tornat a fer, i a sobre, ens han donat el premi, que més podem demanar?

  Ara a pensar com encapçalar la Rua l’any vinent!!!

  Però abans…festes de Maig!

  MOLTES GRÀCIES!!!!!!

 • Los dulces de temporada y tradicionales, como los roscones de reyes y los troncos de navidad; pastissets de boniato, de calabaza o de chocolate; coques escudellades, cristines, de saxi, “coques amb tonyina”, de dulces de piñones , canela y frutas confitadas; mantecaos; pastissets de Gloria; rollets d´anis i mistela; corets o atmeletes; la piuleta y el tronador; o huesitos de santo, buñuelos de viento o panellets por Semana Santa, además de monas, panquemados o la coca de pasas y nueces, forman también parte de la Tahona del Abuelo.

 • Prou! Prou! Prou!
  Necessitem que des de totes les parts que formen el consorci entenguin que a La Mar Bella hem possat ja massa de la nostra part. Els nens enllaunats per manca d’aules, amb la meitat del nostre mini pati, sense una ombra durant tot el migdia, els d’infantil en barracons… Ara les cimcunstancies excepcionals demanen un esforç burocratic extra, reunions extraordinaries i aprovacions de pressupostos agilitzats, cal mantenir el calendari pactat per tots!

 • Me parece buena iniciativa

  ¿Donde pueden comprarse laa camisetas?
  Tanto de adultos como de niños y bebes.

  Saludos

 • Moltes gràcies als més de 200 participants que van sortir a la rua i a totes les families de diferents clases, que van ajudar a cosir, retallar ulls, llengues, dents, totes les tardes previes a la rua.
  I tambè als que van ajudar a montar els trenets.
  I a les families que van empentar els trenets.
  I a Batubella, que aquest any ho van fer bestial, jejejejeje.
  JA QUEDA MENYS PEL CARNESTOLTES 2020 !!!!!

 • Hola Marlen, si tienes problemas, por favor habla con Edu que él te ayudará. Feliz verano!

 • Bon dia,
  Se’m ha oblidat d’inscriure la meva filla que començarà el P3 a les extraescolars que proposeu. Què puc fer? Hi ha encara la possibilitat de fer-ho?

  Moltes gràcies,

 • Hola!

  Mañana es la reunión con las familias de P3 y os lo explicarán allí. De todas formas no te preocupes porque tendrás tiempo para mirar la graella y hacer la inscripción hasta el 20 si mal no recuerdo.

  Bienvenidos!!!
  Jaione

 • Hola Bona tarda, el meu fill ja es quedava a dinar l’any passat, tinc q tornar a portar tot, hem refereixo a la tarjeta sanitaria, etc… Q demaneu..
  Un altre punt jo he demanat beca menjador, tinc que ompliur-ho o espero a server algu

 • Hola Gema, me comenta Edu que el tema de la beca tienes que hablarlo con administración, en la escola.

 • Hola. Podríeu dir-nos quan és la xerrada informativa pels extraescolars de 1r primària i de 6é?
  Ens falta inscriure a dos alumnes i voldríem el full de inscripció per poder solicitar la beca quan abans millor!
  Gràcies!

 • Bienvenida Elisa! Si estáis interesados en alguna extraescolar deberíais apuntaros en Ampasoft antes del 20 de cada mes para empezar el siguiente. En caso de que no hubiera plazas el coordinador de la actividad se pondrá en contacto con vosotros.

 • Hola soy una mamá de unas niñas de P4 quería saber si aún tienen plaza para baile moderno y cuáles son los horarios…
  Gracias

 • El meu fill va fer la primària a la pública. Quan vaig decidir en quin institut apuntar-lo començava jo a fer substitucions a la pública (soc professora de secundària) i vaig veure des de dins el que passava. A primària els pares estem molt informats i els alumnes tenen un bon seguiment, ja que tenen el mateix tutor moltes hores al dia. A secundària aquest seguiment, no diré que desapareix, però en alguns casos sí, i en d’altres pot quedar molt reduït. Perquè? Perque l’alumne veu el seu tutor molt poques hores a la setmana, hi ha dies que ni el veu. A les escoles concertades petites aquest problema pot durar nomes un o dos mesos, a principi de 1r d’ESO, i després desapareix, pq els professors son bastant fixes i pertant coneixen bé els alumnes, ja que l»escola és petita i tenen els mateixos alumnes any rera any, que van avançant de curs, només han de conèixer els 60 nous de primer (suposant dos línies). Als instituts públics, en canvi, hi ha molt canvi de professorat cada any, el professor que arriba ha de coneixer de nou 200 o 300 alumnes més tot l’equip de professorat. Són moltes cares noves. Triga més d’un trimestre a identificar tots els noms i totes les cares, i tot el curs a conèixer bé les dificultats d’aprenentatge de cada alumne. Quan ho comença a dominar potser el canvien d’institut. Aquest sistema dificulta el bon seguiment dels alumnes i la sensació d’ampar de l’adolescent, que té conseqüències en el seu comportament i en l’assoliment de les competències personals i socials, que solen afectar molt l’assoliment de la resta de competències.
  Des d’aquí faig una petició a totes les AMPES de secundària i a la federació d’AMPES de Catalunya, per buscar una solució que incentivi el professorat a quedar-se alguns anys a la mateixa escola. Se m’acudeixen algunes idees concretes per aconseguir-ho que podríem debatre més endavant.
  Per una educació secundària de qualitat!

 • Genial! Para la acollida esporàdica como y a quién hay que avisar en caso de que nos haga falta? Entiendo que puede ser el mismo día?

 • Hay que avisar al Edu, y el mismo día es suficiente. De todos modos, si se puede avisar con antelación siempre es mejor.

 • Bon dia,
  Nosaltres som nous a l’escola, podem apuntsr-nos encara a les extraescolars? Sóc Laur, mare del Marc del Rio Baena de 5e.

 • Hola, es clar que sí. Tens tota la informació a la pestanya d’extraescolars.
  Us heu de donar d’alta a l’AMPA i podeu donar-vos d’alta en l’activitat via AMPASOFT abans del 20 de cada mes. La sol.licitud no implica plaça, dependrà de la disponibilitat.

 • bon dia! soc l’Aura, mare del Leo de P·B i m’agradaria apuntar-lo al casalet d’estiu pero no se com fer-ho, ni a traves de quina pàgina.

  gràcies

 • Bona tarda Aura,
  S’ha de fer a través de l’aplicació ampasoft. A la última part de l’entrada trobaràs una guia pas a pas.