La Mar Bella diu «prou»

 

No serà fàcil, serà un camí llarg, pero entre tots i totes ho aconseguirem!!!!

Avui, hem fet un petit pas…d’una llarga caminata…

 

Un cop hem parlat amb la Mercé….

 

La Mar Bella és una escola petita, inicialment d’una sola línia, però el Consorci va decidir començar l’ampliació a una segona línia a partir del curs 2016/17, abans de començar les obres. Això implica que cada any entra un curs nou a Infantil i cada cop tenim menys espai.

L’estiu passat es van fer les obres d’enderroc amb la intenció que comencessin les de construcció durant el curs 2017/18, deixant l’escola escapçada tot el curs. Però el calendari s’ha anat retardant fins que Dragados, empresa que havia guanyat la licitació, ha renunciat a fer les obres. El Consorci d’Educació de Barcelona (Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona) li ha imposat una multa de 70.000 euros i ha adjudicat les obres a la segona empresa del concurs, Natur System, que, no obstant això, encara no ha fixat data per començar els treballs.

El Consorci ha subhastat la nostra escola al Constructor més temerari i gràcies això afegim més i més demora en l’inici de les obres. No volem ni rebaixes ni retards, volem rigor‼

Senyores i senyors del Consorci, res no ha canviat des que vau plantejar aquest despropòsit. L’AMPA de La Mar Bella segueix cridant NO A LA SEGONA LÍNIA SENSE EDIFICI NOU!‼ Les famílies de la Mar Bella diem “prou” i ens mobilitzarem fins que el Consorci compleixi els terminis assumits d’obres i adopti mesures provisionals per acondicionar l’escola per als nens i les nenes mentre durin les obres.

Com a reivindicacions plantegem:

-👊Una reubicació total de l’escola.
-👊Aturar la implantació de la segona línia.
-🤛🏼Uns equipaments públics per fer l’educació física.
-🤛🏿Estudiar quins equipaments el districte pot posar a disposició de l’AMPA per a les seves activitats extraescolars.

Famílies en lluita‼‼💪
AMPA La Mar Bella
@LaMarBellaAMPA

Facebook

julio 10, 2018

  • Prou! Prou! Prou!
    Necessitem que des de totes les parts que formen el consorci entenguin que a La Mar Bella hem possat ja massa de la nostra part. Els nens enllaunats per manca d’aules, amb la meitat del nostre mini pati, sense una ombra durant tot el migdia, els d’infantil en barracons… Ara les cimcunstancies excepcionals demanen un esforç burocratic extra, reunions extraordinaries i aprovacions de pressupostos agilitzats, cal mantenir el calendari pactat per tots!

  • Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.