HACK THE SCHOOL

 

L’escola (Direcció i Claustre de professors) amb el suport de la Comissió Projecte Escola ha decidit presentar-se a la convocatòria Hack the School de la Fundació Bofill.

Això comportarà el desenvolupament d’un Projecte per repensar un espai i/o element escolar per millorar els aprenentatges dels alumnes i la convivència al centre educatiu.

L’espai escollit han estat els passadissos de primària, en concret el passadís de la segona planta. És un espai amb molt potencial i  és un espai que es conservarà en el futur Projecte de reforma de l’escola.

La formació i recursos adquirits amb aquesta experiència la podrem fàcilment traslladar a altres espais de la futura escola i així treure el màxim profit a l’esforç dedicat. Estem al moment més oportú per aprofitar l’oportunitat que experts en l’àmbit del disseny i arquitectura i de l’àmbit de la docència ens ajudin i facilitin eines per pensar el tractament dels espais del nou edifici.

 

__________________________________________________________________________________________________________________

Hack the School és la primera crida del projecte Educació Demà en el que proposem a qualsevol centre educatiu que ho desitgi formar part d’un projecte de redisseny dels seus espais escolars, en el que comptarà amb assessors experts, formació i un kit metodològic específic. No us ho perdeu!

Hack the School busca 30 centres educatius que desitgin repensar els seus espais i elements escolars, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a millorar i a optimitzar l’aprenentatge dels seus alumnes i la vinculació entre els diferents membres de la seva comunitat educativa.
 

Aquí teniu tota la informació

enero 22, 2017

  • Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.