Estat de les obres Escola La Mar Bella 22 de setembre

 
Ja fa dues setmanes que va començar el curs i volem fer una valoració d’aquests primers dies i fer-vos arribar les últimes informacions.
 

 –Pati interior: després de reunir-nos amb la comissió d’obres, fàbrica d’eines, professores
d’infantil i direcció per tal de decidir l’ús del pati interior recentment adquirit pel Districte, hem
arribat a la conclusió que hi ha prou espai per compartir-lo tots els cursos i fins i tot aprofitar-lo per a practicar l’extraescolar de bàsquet. Fins ara s’hi han instal·lat dues carpes i una font però encara resta que el Consorci solucioni les següents necessitats
 
  1. Accés. IMPRESCINDIBLE canviar d’ubicació l’accés al pati. Ara mateix s’accedeix per una de les aules de P3, és inadmissible la circulació de tots els nens per una aula per poder accedir al pati
  2. Polir el paviment de formigó. Cal polir el terra per disminuir la rugositat.
  3. Solucionar el drenatge. El pati no té cap desaigua i quan plou l’aigua s’acumula.
  4. Manca enllumenat. Caldrà instal·lar focus per poder practicar les extraescolars d’esport a l’hivern.
  5. Cal moure una de les carpes per guanyar un espai més diàfan perquè els nens i nenes puguin córrer i jugar. Detectem que estan mal instal·lades i manca protecció per als més petits, sobretot a les potes.
  6. Amagar instal·lacions. Al pati hi ha una muntanyeta de formigó que amaga antigues instal·lacions. Caldria protegir-ho de manera que sigui més segur per als infants.
 Soroll: hi ha hagut dies en que el soroll del martell ha estat insuportable de manera que ha fet inviable la convivència. Cal que ens indiquin la durada aproximada d’aquests treballs i que es comprometin a aturar aquests treballs a l’hora del pati. Sembla que algun dia no han complert i ha hagut de ser la direcció qui demanés d’aturar les obres.
 
– Accés: encara veiem que els operaris fan de porters perquè la porta que havia d’obrir-se amb un sistema elèctric encara no funciona.
 
– La rampa: els primers dies d’escola hi ha hagut diversos accidents a la rampa d’accés. Les baranes no eren adequades per als infants i molts han caigut. Han posat una malla que entenem és provisional. Cal posar proteccions a la rampa que respectin les mesures de seguretat i siguin adients per l’ús de nens i nenes.
 
– Consergeria: veiem l’habitacle totalment en desús. Està inacabada a hores d’ara.
 
– Camí escolar: no s’ha repintat el pas de vianants de la Rambla amb el passatge Massaguer amb les senyals de camí escolar ni s’ha extremat la vigilància perquè es respectin les normes de circulació. Hi ha cotxes aparcats al passatge tan a l’hora d’entrar com a l’hora de sortir de l’escola tot i estar prohibit parar i aparcar. Demanem que es tanqui el trànsit en aquests horaris.
 
– Panell informatiu. Ha desaparegut el panell informatiu que va comprar el curs passat l’AMPA. Va costar 244,00 €. Demanem que es reposi la cartelleria per penjar-hi informacions importants. Aquestes i altres qüestions seran tractades a la propera reunió d’obres prevista per al 28 de setembre.
 
MODIFICACIÓ PLAFÓ TROBAT – FALTA INSTAL.LAR!!!
RECTIFICACIÓ: LA PROPERA REUNIÓ SERÀ EL 27 DE SETEMBRE A PARTIR DE LES 16H.
 
La Junta
AMPA La Mar Bella
22 de setembre de 2018

 

 

 
Us recordem la bústia per deixar les vostres peticions
 
septiembre 25, 2018

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.