Tres raons per tenir una AMPA

Com en breu es celebren les eleccions per renovar la junta és una bona oportunitat per recordar la importància de l’AMPA per a les famílies i també per a l’escola.

La Junta és l’òrgan gestor de l’AMPA i el seu nomenament és imprescindible per poder donarreconeixement a l’associació i relacionar-se amb l’administració i l’escola. Sense junta l’AMPA no es pot configurar i desapareix com a subjecte jurídic amb drets i deures.

A continuació us presentem 3 molt bones raons per renovar la junta i assegurar la pervivència de l’AMPA.

  • Raó 1: gràcies a la feina de l’AMPA tenim tot el ventall d’activitats extraescolars i acollida al llarg del curs.
  • Raó 2: l’AMPA proporciona valiosos recursos que milloren el dia a dia de l’escola: finança la vetlladora que permet esponjar els grups i ajudar a la tasca dels mestres, proporciona recursos econòmics a l’escola per dur a terme tallers i activitats incorporats en el seu projecte educatiu i per adquirir recursos fungibles  com pantalles tàctils, instruments, jocs i aparells pel pati. I, finalment,  organitza i finança la participació de l’escola en un munt de festes del barri que són esperades i gaudides per petits i grans (Carnestoltes, Festa de FI de Curs, Castanyada, etc.)
  • Raó 3: l’AMPA  és, sobretot, l’eina que tenim les famílies per lluitar per la dignitat de la nostra escola i pel benestar de les nostres filles i fills.

Si voleu més informació:

  • En aquest enllaç trobareu informació sobre com funciona l’AMPA. Es tracta dún numero especial de la revista de l’AMPA editada alguns cursos enrere, però plenament vigent.
  • En el següent enllaç trobareu el document elaborat per la junta actual Tres raons per tenir una junta i una AMPA  amb la informació esmentada més extensa i altres consideracions importants.
septiembre 25, 2020

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.