ELECCIONS AMPA 2020-22

L’actual junta de l’AMPA ha completat el seu cicle. És l’hora que noves famílies donin continuïtat al projecte i a aquesta eina tan important pel bon funcionament de l’escola i el benestar de les mateixes famílies.

Avui s’inicia el període per inscriure  les candidatures interessades en emprendre el relleu a la junta. El procés de canvi de junta a grans trets és el següent:

  • Des d’ara fins al 25 de setembre els socis i sòcies interessats en formar una junta presenteu la candidatura (enviar aquest formulari: BUTLLETA DE CANDIDATURA ELECCIONS JUNTA 2020 LA MAR BELLA)
  • La setmana del 28 de setembre al 2 d’octubre es faran públiques les candidatures. 
  • El dia 2 d’octubre celebraríem les eleccions.

En el cas de que només es presentés una sola candidatura, es faria un traspàs de responsabilitats directe i endavant. En el cas de que no es presentés ningú,  en l’Assemblea Extraordinària d’octubre es buscaria voluntaris in extremis per seguir , i en cas de que seguís sense presentar-se voluntaris, l’AMPA es dissoldria amb les seves conseqüències. 

El punt que falta per concretar és el propi procés d’eleccions. Tant la data com el lloc poden veure’s alterats. Estem estudiant alternatives i parlant-ho amb Direcció. Així que tinguem una alternativa més elaborada us informarem. 

Aquí també teniu un document guia del procés d’eleccions.

Moltes gràcies per tot i Visca la Mar Bella i la seva AMPA!!!

septiembre 16, 2020

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.