Sobre l’AMPA

Qui som?

L´AMPA de l’escola La Mar Bella és una associació sense ànim de lucre formada per mares, pares i familiars dels alumnes de l’escola La Mar Bella. Mitjançant aquesta associació participem activament per a la millora de la qualitat de l’escola, ja sigui intervenint en el Consell Escolar, com en el suport a les famílies i l’equip docent.

Què fem? 

L’AMPA s’encarrega de gestionar les activitats extraescolars que s’ofereixen als alumnes i a les famílies. També fomentem el lleure en família organitzant tallers, sortides i festes. A més donem suport econòmic a l’escola ja sigui per a material pedagògic o recursos humans.

Així doncs l’AMPA:

 • Finança una professora d’anglès nativa
 • Finança una professora de ceràmica
 • Organitza i finança el servei d’acollida
 • Organitza les activitats extraescolars
 • Participa en el Consell Escolar
 • Organitza festes: Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Fi de Curs, etc
 • Organitza accions de participació en el barri
 • Organitzar xerrades i tallers per a les famílies
 • Aporta material pedagògic per als patis de descoberta
 • Edita i publica la revista de l’escola
 • (…)

Com ens organitzem?

Assemblea General, és l’òrgan sobirà de l’associació. Es celebra com a mínim dos cops al curs, una a l’inici i una al final.

Reunions de treball obertes als socis, són reunions periòdiques, normalment el primer divendres de cada mes. És un espai de participació i debat per a tots els socis i sòcies.

Junta Directiva, escollida en Assemblea representa i porta a terme les decisions que prenen els associats a les reunions. Actualment està formada per:

Comissions, amb l’ànim que se’n creïn moltes més, actualment comptem amb les comissions següents:

Voluntaris, a més comptem amb la inestimable col·laboració d’altres socis i sòcies en moltes altres activitats com són la Plataforma per la Educació del Poblenou, Camins Escolars, Manteniment, Excursions en Família, Revista, etc.

Com ens financiem?

L’AMPA s’autofinança sobretot amb la quota que aporten anualment els socis i les sòcies. També amb alguns beneficis que se n’obtenen de les activitats que s’organitzen.

Com em puc apuntar?

Les altes de socis es realitzen a través d’aquest enllaç    AMPASOFT.

Adjunt trobareu el document explicatiu amb tots els detalls, pas a pas. (Instruccions AMPASOFT). El cost és de 40 euros per família per any, que es cobrarà en una sola quota al octubre.

Com ens podeu trobar?

Al local de l’AMPA de 16:00 a 17:30 h, pots contactar amb la  Silvia que farà arribar a la Junta qualsevol petició, demanda, proposta o suggeriment. També pots utilitzar la bústia de l’AMPA o el correu electrònic lamarbellaampa@gmail.com

Totes les iniciatives i les ganes seran ben rebudes, això vol dir que l’AMPA és el que pares, mares i familiars volem que sigui i que la seva efectivitat depèn fonamentalment dels nostres desitjos i esforços. Si encara no ets soci,

APUNTA’T!!!