Concurs per a joves artistes, els polítics parlen d’educació… I més!

COMUNICACIÓ A LES AMPA
Número: 155
Data: 09/10/2015DESTACATS FAPAC: Concurs per a joves artistes, els polítics parlen d’educació… I més!
Benvolguda AMPA

Us convidem a fer arribar aquestes informacions a totes les famílies que formen part de la vostra AMPA, tant als membres de la junta com a la resta de famílies associades, perquè estiguin assabentades de les activitats i les propostes de la FaPaC, que poden ser d’interès per a tothom.
ATENCIÓ, FAMÍLIES!
Busquem joves creatius amb ganes de dissenyar un cartell!
Si a casa vostra hi ha joves d’entre 11 i 18 anys que els agradi el dibuix i la il·lustració, us animem a engrescar-los a participar al concurs de la FaPaC per fer el cartell de la 2a Jornada de l’Adolescènciaque celebrarem properament al CaixaForum de Lleida.  Animeu els joves artistes de casa a vostra participar-hi! Teniu temps fins al 31 d’octubre.
Conegueu què diuen les noves forces polítiques sobre el futur de l’educació 
Quina visió tenen les formacions polítiques que governaran Catalunya sobre els recursos que necessita l’educació, quin model d’escola proposen i com pensen incrementar la igualtat d’oportunitats?  Vegeu els vídeos amb les respostes que van donar les formacions polítiques al debat electoral que vam organitzar el 17 de setembre passat.
Encara no teniu el Carnet AMPA-FaPaC? 
 
No es tracta d’una targeta més per engruixir el volum de carteres i moneders, no és una targeta de fidelització com les altres, ni s’adreça només als clients d’un establiment determinat. El Carnet AMPA-FaPaC us dóna dret a avantatges en les compres de productes i serveis de les cooperatives Abacus i Més Opcions. I a més, cada cop que el feu servir, col·laboreu amb  l’acció social de la FaPaC.
L’AMPA AL DIA
Heu de contractar assegurances per a les extraescolars?
 
Recordeu que les pòlisses per donar cobertura als accidents que puguin patir els infants, els/les monitors/es o les mares i els pares que col·laboren de forma voluntària en alguna activitat extraescolar són la pòlissa general d’accidents i la pòlissa d’activitats esportives, que cada AMPA ha de contractar individualment, cada curs, en funció de les seves necessitats. Podeu fer tota la contractació, de forma guiada i còmoda, amb la FaPaC i Arc cooperativa.
No vàreu poder venir a l’Assemblea General de la FaPaC?
Informeu-vos de com va anar la trobada de Vila-seca el 3 d’octubre passat, els continguts que es van tractar, les conclusions aprovades i la valoració dels assistents.

 

octubre 14, 2015

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.