Xerrada altres formes de viatjar

Hola,

Volem oferir a AMPAS, cooperatives i casals una xerrada gratuïta sobre formes de viatjar alternatives (intercanvi de cases, housesitting). A la xerrada us parlarem de formes econòmiques i molt còmodes de viatjar en familia de manera respectuosa, no consumista i divertida.

Qui sóc

El meu nom és Carlos López; fa uns anys que vaig descobrir l’intercanvi de cases i des d’aleshores amb la meva parella i els nostres dos petits aprofitem tots els estius per descobrir diferents racons del món vivint com un autòcton ho faria. Ja hem fet 20 intercanvis i hem cuidat cases d’altres famílies a països com Estats Units, França, Suècia, Dinamarca, Anglaterra, Holanda, etc. També la nostra familia ha fundat una comunitat d’intercanvi de cases anomenada www.happyhamlet.com

De què parlarem a la xerrada?

De diferents formes de viatjar allotjant-se en cases d’altres famílies: De l’intercanvi de cases, House Sitting (cuidant de cases o mascotes), Hospitality Exchange (couchsurfing) i de Lloger entre particulars. Parlarem de les diferències i avantatges de cadascuna d’aquestes modalitats, donarem consells i recomanacions i us presentarem els webs més importants de cadascuna d’aquestes formes de viatjar.

On i Quan

– 12 març, CEIP Parc del Guinardó.
– 19 març. EBM Guinbó
– 20 març. Espai Via Barcino.
– 24 març. Biblioteca Clarà.
– 26 març. Centre Cívic Can Castelló.
– 27 març. Biblioteca Poble Sec-Francesc Boix.

marzo 19, 2014

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.