Una mà de pintura 2012

Arran de la circular repartida per l’AMPA el passat mes de novembre un bon grup de famílies ens vam trobar el dissabte dia 20 per pintar les parets d’una
de les escales de l’escola.

El cap d’obres va ser l’Hector, pare de la Laia de P4, que va encarregar-se d’organitzar i dirigir la feina i també de preparar el material. A les 9h vam obrir portes i de mica en mica va començar a arribar la gent. De seguida ens vam posar a pintar i és que el dia abans, divendres, ja havíem deixat les parets a punt, enmassillades, i les vores i els marcs de les finestres protegits. També van venir nens i nenes de totes les edats. Els més grans ajudaven de debò,
equipats amb rodets i pinzells. Els més petits també van «ajudar”, a la seva manera, sucant les mans i pintant alguna paret que no tocava tot i que no ens en vam adonar fins al final ja que tothom estava molt concentrat en la feina ,tant, que en dues hores ja ho teníem enllestit!

L’actitud positiva de la gent, el seu bon humor i la seva col·laboració van fer que el matí en comptes de fer-se feixuc fos, fins i tot, divertit. Els croissants de la Directora i el pastís encara calent de la Marzia també van contribuir a crear aquest bon ambient.

I una vegada explicat això arriba el moment de fer una xiulada i de protestar davant una administració que fa l’orni i es posa en evidència quan no és capaç ni de substituir un parell d’arbres morts, ni de respondre a les demandes d’una escola que, entre altres, necessita una mà de pintura. És època de crisis, no hi ha cap mena de dubte, però no estem parlant de grans despeses.