Rua Carnaval 25 de febrer

 

La rua de carnaval del Poblenou és el dissabte 25 de febrer a les 17h, en la qual l’AMPA de La Mar Bella participa cada any.

Hem votat pel tema de les xuxes i ja estem preparant les disfresses i els balls. Gràcies a tots que van votar i ara estan ajudant en les preparacions.

 

 

 
Vols participar?

Apunta’t.

  • Us demanem 2 euros per a cada participant que ajuda amb les despeses de les disfresses. L’Edu tindrà una llista fins a 15 febrer y recollirà els diners, a les 9h i a les 16:30.
  • Tenim 70 disfresses per als adults, i 30 disfresses de cada un de cotó de sucre i de maquina de xiclet.
  • Vine els divendres de febrer a les 16.30 i ajuda a fer les disfresses i altres coses per a la rua. No és difícil però hi ha molta feina.
  • L’última setmana estarem cada tarda per muntar les disfresses.
  • Recollim envasos rodons (per exemple ampolles d’aigua, enciameres, pastissos) i cartró fort. Es pot deixar al local d’AMPA.
 
Tenim tres disfresses. Els adults van com caramels i els nens poden triar entre el cotó de sucre i una màquina de xiclet. La idea és tenir disfresses senzills i que ens permet moure. La base de disfressa per als adults és portar roba de color negre i una perruca de color (cadascuna l’porta).
 
Hi ha un grup que prepararan balls i activitats parell fer mentre estem caminant. Anem a donar l’oportunitat d’aprendre els balls dels dos divendres abans del carnaval. ‘L’objectiu és gaudir!
 
Aquest any la rua començarà al carrer Pallars i baixarà als dos carrils de la rambla alhora. Acabarà al parc al final de la rambla. Hi haurà un espectacle infantil i graella (La colla de Ximena prepararan el foc i tots poden portar carn).
 
Gràcies per la teva col·laboració!
 
Si tens dubtes contacta amb la comissió de festes o amb l’AMPA
 
 
 
febrero 1, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.