Parelles Lingüístiques

A l’atenció de l’AMPA de l’Escola La Mar Bella,

molt bon dia, som el grup Apropem-nos d’aquí Poblenou (estem al Casal de Barri i a Can Felipa). Som una entitat que promou i reforça els llaços interculturals del barri mitjançant diferents projectes.

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè sou un col·lectiu molt important i nombrós en el que poder us interessa participar com a col·lectiu social, familiar i cultural que sou.

Un dels nostres projectes és el de Parelles Lingüístiques que consisteix en emmparellar dues persones les quals puguin intercanviar dues llengües natives -a poder ser una d’elles hauria de ser català o castellà-, com per exemple, l’anglès i el català, o bé, el francès i el castellà, el rus o l’àrab i el català….

Actualment tenim forces parelles en funcionament i estan tots i totes molt contentes d’aquest intercanvi que, en moltes ocasions, al final s’acaba traduint en una relació d’amistat.

L’AMPA de l’escola La Mar Bella segurament té alguns membres o coneix d’altres families de l’escola que siguin anglòfons o francesos, o d’alguna altra nacionalitat que poder estarien interessats en participar en aquest projecte intercultural de barri.

Ens agradaria poder difusió entre tots els familiars de l’escola per tal de que arribi al màxim de gent.

Si us agrada la idea i esteu d’acord, podríem tirar endavant aquesta difusió amb la vostra col·laboració. Tenim diptics i pàgina web, facebook i blog.

En tot cas us adjuntem el díptic tant en català com en castellà per a que tingueu tota la informació i si ho tirem endavant, doncs podríem fer-ho arribar als pares via mailing o bé, penjant algun cartell a l’escola.
Moltes gràcies per la vostra atenció,
estem en contacte

L’equip de Parelles Lingüístiques

requestrequest2

marzo 15, 2016

Etiquetas: ,