Exposició P9 Refugi al casal de Barri

Benvolgudes famílies,

 
La nostra salutació a tots els que vau assistir a la inauguració de l’exposició de fotografies de P9 Refugi  i als que no hi vau poder ser.

 
Val a dir que, malgrat estar organitzat precipitadament i amb molt pocs efectius humans, considerem que ha estat un acte molt novedós tant pels diferents sectors representats, com per la forma com s’han expressat els continguts.
 
En Pere Ortega, del Centre Delàs d’estudis per la pau, va emmarcar la guerra i el tràfic d’armes com a origen de les demandes d’asil al mon, l’Elisa mestra del CEIP Les Acàcies, en nom de tots els docents, va explicar com ho havien treballat a la seva escola i en David i la Icíar, alumnes del Quatre Cantons, ho van fer des del punt de vista dels estudiants; finalment en Sabri alumne de batxillerat del Zafra, institut del Clot, que és d’origen libanès, ens va parlar del seu treball de recerca que va fer entrevistant refugiats sirians al Líban.
 
Volem agrair a l’Ernesto, de l’AFA La Llacuna, el vídeo recollint les fotografies que ens vau fer arribar; a l’Elisa la seva brillant exposició; posar en valor la seguretat en la comunicació d’en David i la Icíar, així com destacar el relat de les vivències d’en Sabri, que van emocionar tota la concurrència, i a tots i totes la feina realitzada i la quantitat de fotografies que hem rebut.
 
Us animem a visitar l’exposició al Casal de Barri, Rambla del Poblenou, 49
 
Vam sentir orgull de barri veient la implicació de la comunitat educativa de les escoles públiques i de l’escola Voramar, en la transmissió d’uns valors que compartim. 
 
A Barcelona s’ha creat una Xarxa Educativa amb l’objectiu de no deixar que s’oblidi la voluntat d’acollir i l’exigència de vies segures i fronteres obertes. 
Us informarem de les trobades que es vagin fent i us animem a participar-hi.
 

El dia 18 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca de Can Saladrigas. l’Andrés García Berrio,  

advocat que ha estat a la  frontera sud ens farà la presentació de l’informe audiovisual que hi va realitzar.

 
Feu un forat a l’agenda!!
abril 21, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.