EXCURSIONS EN FAMÍLIA: Les gorges del riu Foix, Alt Penedès

 

Data: Dissabte 29 d’abril de 2017
Hora: a les 11:00 h directament en el punt de trobada.
Punt de Trobada: Santuari de Santa Maria de Foix, Torrelles de Foix, Alt Penedès (Coordenades GPS X: 1.56402, Y: 41.41508)

Accés al punt de trobada: Accedim a la ciutat de Vilafranca del Penedès (mitjançant autopista AP-7 o bé per la N-340). A Vilafranca, agafarem la carretera que a partir de la Rambla de Sant Francesc, ens porta a Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix. De Torrelles de Foix anem fins a l’àrea d’esbarjo de les Dous per la ctra. BV-2122, on prenem a la dreta la pista del santuari de Santa Maria de Foix (3,5 km).

Contacte per a confirmar, tenir més informació o imprevistos: Jordi (657 900 467).

Descripció de l’itinerari:  Les gorges del Foix se situen al NW de la comarca de l’Alt Penedès i formen la capçalera d’aquest riu d’aparença típicament mediterrània, però que en aquest punt de la seva conca esdevé un indret que convida a ser admirat per la seva vistositat i solitud. Remontarem el riu Foix en el seu sector més espectacular. Les gorges presentes tolls i basses on, depenent del temps, ens podrem remullar. Per si de cas, aneu preparats per l’ocasió!

Dinar: Pic-nic.

Nivell: APTE PER TOTES LES EDATS.

Distància: 6 km en itinerari circular.

Desnivell: 225 m.

Durada: 3 h.

Les excursions en família són organitzades per un grup de pares sense cap altre interès que passar una bona estona. Tingueu en compte que la responsabilitat de qualsevol accident que pugui ocórrer recau sobre les pròpies famílies que hi participen.

 

abril 23, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.