El dret dels infants a la ciutat

El 15 de desembre, els representants de l’AMPA de La Mar Bella que treballen el projecte de Camí escolar del Poblenou, van assistir a la jornada El dret dels infants a la ciutat. Millorem el nostre espai públic, co-organitzada per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona.

 

MIreu enllaç aquí

A les diferents converses, debats, xerrades i tallers que es van desenvolupar al llarg de tot el dia, cal destacar la presència del pedagog Francesco Tonucci “Aquesta és la revolució pendent: les ciutats són segures quan els nens hi poden campar lliurement”, i l’arquitecta i urbanista Itziar González.

Us recomanem que accediu als següents enllaços on es pot veure íntegrament la conversa debat del matí, i l’entrevista de la tarda a càrrec del periodista Carles Capdevila.

 

 

 

Durant la jornada, es va recordar que la presència d’infants al carrer és un bon indicador de la qualitat de vida social i comunitària a les ciutats. Hi ha una estreta relació entre les característiques de l’espai urbà i les diverses activitats ciutadanes que s’hi desenvolupen.

 

diciembre 21, 2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.