Coral infantil Joncar Petit

Des de la coral infantil Joncar Petit, afincada al Centre Cívic Can Felipa, estem fent difusió per a donar-li una empenta i no perdre la coral infantil del Poblenou.

 
Creiem molt en aquest projecte i per això, no només no vam tancar al setembre tot i tenir només cinc infants, sinó que estem redissenyant-nos i obrint-nos tant que amb un mes i mig d’assajos ja som nou, gairebé el doble. Però no en tenim prou, volem créixer més!!
 
És per això que ens posem en contacte amb vosaltres: estaríem molt agraïts amb qualsevol ajut que ens poguessiu aportar per a donar a conèixer la coral =) i per això, per exemple, us passem el cartell de la coral i el del nostre concert de Nadal per a que, si ho veieu convenient, els compartiu amb les vostres famílies.
 
Enguany participarem, juntament amb dues corals més de Bcn (Sant Medir a Sants i Els Matiners a l’Hospitalet de Llobregat), com a coral organitzadora del 45è Juguem Cantant de la demarcació del Barcelonès que du a terme el SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) que tindrà lloc el diumenge 3 de juny (el lloc encara el tenim a determinar) amb una cantata molt bonica que s’ha encarregat expressament per a l’ocasió. Serà un esdeveniment per cantar envoltat d’un munt d’infants i gaudir d’una gran festa tots junts!!
Tenim el plaer, doncs, de comunicar aquesta gran oportunitat de formar part del Joncar Petit perquè serem de les 3 úniques corals del Barcelonès (i de les poques a Catalunya) que ho viurem ben bé des de dins!!
 
A més a més, partiparem de les Festes de Maig del Poblenou i de tot allò que estigui a les nostres mans per construir barri plegats des de la nostra posició com a agent cultural infantil.
 
Tenim Facebook: CoralJoncarP
Twitter: @CoralJoncarP
i aquest és el nostre correu: coral.joncar.petit@gmail.com
 
Quedem a la vostra disposició per a qualsevol qüestió,
Gràcies per endavant!!
 
 

Berta Carreras (directora del Joncar Petit)

noviembre 22, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.