Concurs de dibuix Tintinaire

 

Des de la nostra editorial creiem que els còmics són una manera molt atractiva d’incentivar l’hàbit de la lectura als petits de la casa. Creiem que iniciatives com el proper FICOMIC (el Saló Internacional del Còmic de Barcelona que tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril) són un pretext perfecte per descobrir un ventall infinit d’aventures lectores. Per això volem posar el nostre granet de sorra per a cridar l’atenció dels nens perquè puguin endinsar-se en aquest món replet de bons relats i il·lustracions magnífiques.

 

Estem realitzant un Concurs de Dibuix Tintinaire per a nens de 7 a 12 anys i ens complauria que en engresquéssiu els vostres alumnes a participar-hi. Es tracta d’un concurs per a particulars (no per escoles) on, entregant el dibuix d’una nova coberta imaginaria de Les Aventures de Tintín durant el proper FICOMIC, els nens podran optar a guanyar diferents premis, entre ells, una col·lecció sencera dels àlbums de Tintín!

 

Adjunt en aquest correu, podeu trobar les Bases del concurs. Si ens podeu donar un cop de mà i fer arribar aquesta informació als alumnes a qui pugui interessar, us estarem molt agraïts.

 

 

Ben cordialment,

 

Equip Editorial


 

QUÈ HAS DE FER PER PARTICIPAR EN EL CONCURS:

Dibuixa la coberta que t’imagines per a una nova aventura de Tintín i porta-la a l’estand de 1001, Associació Catalana de Tintinaires, qui organitza A l’oest, més cap a l’oest!, una mostra de geografia tintinaire que tindrà lloc al 35è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, entre el 30 de març al 2 d’abril.

Podràs guanyar una col·lecció completa d’àlbums de Les Aventures de Tintín o altres premis d’aquest mític personatge!

BASES DEL CONCURS:

→ Els participants han de tenir entre 7 i 12 anys.

→ El dibuix s’ha de realitzar en un full blanc format DIN A4 només per una cara.

→ A l’altra cara del dibuix s’indicaran les dades personals i de contacte del participant: nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i correu electrònic.

→ Es valorarà:

◦ La semblança amb el disseny de les cobertes de la sèrie clàssica de Les Aventures de Tintín.

◦ La creativitat i la tècnica del dibuix.

◦ Un títol original.

◦La vinculació amb la denúncia de la vulneració de drets humans, amb successos de rellevància en l’actualitat o la inclusió de valors relacionats amb el respecte i la convivència.

→ Totes les obres presentades s’exposaran en l’estand de 1001, Associació Catalana de Tintinaires al llarg del 35è Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

→ Les obres que es presentin han de ser creacions pròpies i originals.

→ Totes les obres són propietat dels autors. L’organització es reserva el dret de reproduir-les en qualsevol format amb finalitats promocionals.

→ La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases i de les decisions del jurat, que seran inapel·lables. 

 Concurs dibuix FICOMIC

 

marzo 17, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.