Vols dissenyar un cartell?

Com cada  any traiem a concurs el cartell pel  14è Festival de Sopes del Món. Us animem a participar. Adjunt us fem arribar la imatge del cartell de l’edició anterior, per a que tingueu una referència.

La creació és lliure, només cal tenir en compte que:

–          Ha de posar ‘14è Festival Sopes del Món Mundial’; Diumenge 26 de març de 2017 a la marquesina de la Via Júlia.

–          Programa:

12 h – Espectacle de circ

13 h – Les sopes amb Los Combos de l’Escola de Blues

–          Hauran d’aparèixer 3 logos: el de la Xarxa 9 Barris Acull i el de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (després d’ ‘organitza:’) i  el del Districte de Nou Barris (després de ‘amb la col·laboració:’). Us passarem els logos un cop seleccionat el cartell, de moment deixeu l’espai.

–          L’autor/a del cartell guanyador haurà d’elaborar els tres productes de comunicació del Festival (cartell, volador i carpeta) dintre dels terminis establerts per l’entitat i per la impremta municipal.

–          La imatge ha de ser en vertical i ha de servir per fer cartells (DINA3), voladors (DINA5) i la carpeta per posar les receptes.

–          La persona guanyadora haurà d’adaptar el cartell a les necessitats requerides per l’impremta municipal (us enviem un document adjunt que recull les normes de la impremta de l’ajuntament).

–          Les obres presentades han de ser originals i inèdites, realitzades lliurement pel que fa la tècnica emprada i el concepte que s’hi vol plasmar.

–          Se seleccionarà un cartell guanyador entre tots els participants.

–      El cartell guanyador serà propietat de la Xarxa 9 Barris Acull, que el podrà editar en qualsevol format i sempre que ho cregui convenient.

 

Les persones o entitats que vulguin participar podran presentar els cartells fins el 22 de gener de 2017. El premi pel cartell guanyador és de 300 euros nets.

normes impressio districte

Ens heu d’enviar les vostres propostes per correu electrònic (info@9bacull.org).

 

Feu difusió de la convocatòria i sobretot animeu-vos a participar!!!!

 

Xarxa 9 Barris Acull

Via Favència 288 A

08042 Barcelona

93 276 89 96

www.9bacull.org

diciembre 21, 2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.