Carta de l’escola les famílies AMPA

Nota informativa a les famílies sobre la proposta de l’ampliació de l’escola

Benvolgudes famílies,

Us volem agrair la empenta i dedicació d’alguns de vosaltres en aquest tema tan rellevant per a la vida de l’escola, i ens agradaria compartir amb vosaltres quina és la nostra posició al respecte després dels darrers esdeveniments que s’han anat succeint durant aquests dies.

Volem expressar que com equip de mestres sempre hem demanat que es posi per davant la qualitat de l’atenció que donem als infants, i això és el que hem manifestat a les reunions que hem tingut amb el Consorci d’Educació. Això implica que no estem d’acord amb l’aplicació del grup addicional –el bolet- a l’escola mentre no hi hagi un edifici nou o, com a mínim, un projecte completament definit, temporitzat i amb pressupost assignat que garantitzi la creació del nou edifici.

Creiem que començar la segona línia sense aquestes garanties representa un risc per a l’escola, atès que es podria donar el cas que no es donin les condicions per tirar endavant el projecte i ens acabem trobant amb un segon bolet sense cap mena d’ampliació de l’escola.

Pel que fa a l’ampliació de l’escola a una segona línia, cal dir que no és el que nosaltres voldríem, però que entenem que el barri té unes necessitats d’escolarització i, si aquesta és la millor solució, no ens hi oposem. Això sí, volem que es faci tot de manera que garantitzi el bon funcionament de l’escola i la preservació de la qualitat educativa.

L’ equip directiu

El Poblenou, 4 de març de 2016

marzo 8, 2016