Benvingut Curs 2021/22

Donem la benvinguda a les noves famílies i ens retrobem amb les de sempre. Com cada inici de curs, arriben els dubtes i enguany hi ha molts canvis. Agraïm la vostra paciència i esperem que sigui un curs el més tranquil possible.

Un any més ens enfrontem a un curs marcat per les mesures COVID, per la qual cosa haurem d’anar adaptant-nos als canvis que vagin sorgint.

En aquest mail ens agradaria recordar diverses coses i informar d’unes altres que canvien.

Com ja sabeu enguany no comptem amb Dinamics, empresa que prestava Serveis de menjador i acollida, entre altres. Ara tot això ho assumeix l’empresa AUSOLAN.

A més, tal com es va aprovar en assemblea de socis el curs passat, Marta de Dinamics ja no s’encarregarà de les tasques de suport d’AMPA que fins ara assumia. Aquest estiu obrim un procés de selecció per a cobrir la vacant, i entre les persones que ens van enviar el seu currículum, i a les quals agraïm la seva participació, hem optat per Silvia Rodríguez Aguado. Silvia estarà de manera presencial a l’escola de 16.00 a 17.30, més mitja hora al matí per a la gestió d’acolliment. Podeu contactar amb ella mitjançant el seu correu:

suport.ampalamarbella@gmail.com

Us podrà atendre de manera presencial sempre que les mesures COVID ho permetin i si pot ser concertant una cita prèvia amb ella.

Durant aquesta primera setmana de curs s’inicia l’acollida i de les extraescolars, a partir del dimecres 15, només les activitats de música dels alumnes i alumnes preinscrits abans de l’1 de setembre i a partir de P4. La resta d’alumnes (P3 i inscrits entre l’1 i el 20 de setembre) començaran a l’octubre.

En totes les activitats hi ha places limitades, si no hi ha places, en alguns casos poden plantejar-se nous grups, i on no és possible es genera una llista d’espera per ordre d’inscripció. Per a les activitats de Piscina i Lab Club, com ja s’ha fet en cursos anteriors, es realitzarà sorteig de places després del 20 de setembre.

Les activitats que no arribin al mínim d’alumnes inscrits no es realitzaran.

A partir del dia 20 de cada mes els coordinadors de cada extraescolar enviaran un correu a les famílies que hagin fet preinscripcions per a les informar-los que s’ha confirmat l’alta i l’alumne/a disposa de plaça per a començar el mes següent.

Contactes i webs d’Interès:

AMPA – Informació d’AMPA, extraescolars i altres dades d’interès.

http://ampamarbella.org/

Loreto – Presidenta d’AMPA

lamarbellaampa@gmail.com

Mònica – Secretaria d’AMPA

extraescolars.lamarbella@gmail.com

Miguel i Valentina – Tresorers d’AMPA

tresoreria.lamarbellaampa@gmail.com

Silvia – Soporte d’AMPA. Gestió d’Extraescolars, notificació d’acolliment puntual.

suport.ampalamarbella@gmail.com

AMPASOFT – Software de gestió d’extraescolars.

Enllaç al document explicatiu d’alta a AMPASOFT per a noves famílies.

http://ampamarbella.org/wp-content/uploads/2019/09/instruccions-ampasoft-2.pdf

Accés:

https://ampalamarbella.ampasoft.net/

Enllaç de descàrrega de la sol·licitud de baixa de les extraescolars. Us recordem que les baixes se sol·liciten de l’1 al 20 de cada mes per a fer-se efectives el mes següent, enviant el document signat a Silvia i Mónica.

http://ampamarbella.org/wp-content/uploads/2019/09/sol.licitud-baixa-extraescolars.pdf

Menjador

elamarbella@ausolan.com

http://comocomen.com/__ausolan1240/padres/

Escola

a8002563@xtec.cat

932252838

https://lamarbella.cat/

septiembre 15, 2021

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.