Piscina

IMG-20130612-WA0001

Horari:

Dimecres de 17:30 a 18:15 (primer torn)

Dimecres de 18:15 a 19:00 (segon torn)

Lloc: Can Felipa.

Preu:

PEIXETS (infantil): 69,00 € el trimestre

CAVALLETS (primària): 47,00 € el trimestre

Descripció:

Activitat adreçada a tots els alumnes de l’escola, a partir de P3. L’activitat es fa a Can Felipa, i les famílies han d’acompanyar als alumnes fins al vestuari de la piscina, i ajudar a canviar-se als més petits. Els monitors els recolliran al vestuari a l’hora d’inici de l’activitat, i els tornaran al mateix vestuari a l’hora de finalització.

Qué cal portar? Banyador, tovallola, gorro i xancletes. Les ulleres són opcionals per als Peixets.

 

Procés d’adjudicació de places: Els antics alumnes tenen dret a continuar al mateix torn del curs anterior, si així ho desitgen. Es farà un sorteig SOLAMENT PER ALS NOUS INSCRITS I PER AQUELLS QUE DESITGIN CANVIAR DE TORN. Cal que un familiar sigui present per al sorteig.

**Aquesta entrada ha tornat a ser editada el Setembre del 2016 en adonar-nos que a les inscripcions no hi havia la opció d’escollir torn. Així, en principi aquest any serà l’últim que es farà un sorteig, únicament per escollir torn. Tots els inscrits al juny tenen la plaça assegurada. Qualsevol alta posterior al juny (excepte les de P3, que fan les inscripcions al setembre) estarà condicionada a la disponibilitat de places.