Xerrada  Famílies amb Veu

 

Marta Comas Sàbat, antropòloga i educadora, presentarà els resultats de la recerca sobre la participació de les famílies en el sitema educatiu. 

L’inici de la investigació va ser el 2014 amb el projecte Famílies amb Veu liderat per la Fundació Bofill, la FAPAC i totes les federacions d’AMPA de Catalunya. El curs següent, per la recerca de la seva tesi doctoral, Marta Comas va centrar l’observació en el «cas» de la mobilització que hi va haver a les Balears pel pacte de l’educació, i el «cas» de la Plataforma per l’educació pública del Poblenou mobilitzada des de fa deu anys per un conflicte amb l’escolarització (manca de places, noves escoles, etc). Aquí  va participar a les reunions, visitant les escoles i les Ampes al llarg del curs escolar 2015-16. De tot plegat, n’apareix una fotografía que ens pot ajudar a reflexionar sobre el propòsit de la participació, l’efectivitat de les mobilitzacions, l’abast dels participants que es mobilitzen, i treure conclusions que ens ajudin a seguir avançant cap un model educatiu de qualitat, equitatiu, i democtràtic.

A la segona part, mitjançant una eina de participació telemàtica compartirem les opinions del públic i matitzarem les conclusions.

 
            DATA: dimecres, 29 de novembre
          LLOC: Sala d’actes de Can Saladrigues
          HORA: 18h
 
noviembre 24, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.