Plantada d’arbres 2012

Novembre 2012 – Plantada d’arbres

El juny passat, vam tenir que acomiadar dos arbres,potser cinquantenaris que donaven força frescor i ombra al pati de l’escola. Estaven corcats i era necessària la seva tala. Els serveis municipals se’n van ocupar, ara, fent una acció de mínims: venien a tallar els arbres i omplir el forat amb ciment, sense fer el destocatge dels mateixos (arrencar completament tronc i arrels per possibilitar plantar nous arbres en el mateix forat). Així que un cop més la direcció de l’escola es va coordinar amb algunes mares i amb l’AMPA per tal de fer el destocatge durant el mes de juliol.
Començat el curs, varem poder aconseguir gratuïtament un parell de Mèlies, gràcies a la col·laboració d’una mare.
Així que una tarda de dijous, vam organitzar «la plantada». Pales, terra i arremanguem-nos! … Tothom que voltava pel pati hi va posar cullerada… o millor dit palada… Al final una bona regada i ja ho tenim llest. Ara cal regar, esperar els primers brots a la primavera i esperar a què es facin grans. Els que més van gaudir d’aquesta feina , potinejar amb la terra i l’aigua, va ser la canalla.
Agraïm a les famílies que han col·laborat en fer possible que ja tinguem dos nous arbres joves i sans al pati dels nostres fills… Si depengués de l’Ajuntament, qui ho sap bé si haguessin estat dos, tres, cinc, deu, vint…anys sense ombra?
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.