Samarretes de SOS Educació

 

Ja està en marxa la distribució de les samarretes de SOS Educació.

Com vam explicar, teníem un nombre limitat de samarretes i una varietat també limitada de talles. A més, les samarretes es repartien entre totes les escoles integrants de la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública del Poblenou. Malauradament, no hem pogut atendre totes les sol·licituds, sobretot de les talles més petites.

 

Només aquelles famílies que els hem pogut atorgar una samarreta, rebran les instruccions per correu electrònic per recollir-la.

 

Per a la resta, informar-vos que hi ha la possibilitat que més endavant puguem tenir més estoc de samarretes, però en aquest cas ja no seria al preu simbòlic a què les oferíem, tot i que seria un preu molt raonable. Quan en tinguem més informació, ja us ho farem saber.

 

Entre les famílies de la Marbella hem pogut repartir 40 samarretes. La recaptació aconseguida per la venda de les samarretes entre totes les escoles es destinarà exclusivament a finançar les accions de comunicació i reivindicació que dugui a terme la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública del Poblenou.

 

Moltes gràcies famílies!!

noviembre 10, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.