Premi Jove de Còmic

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Districte de Sant Martí, amb el suport de la Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI i el Consorci de Biblioteques de Barcelona convoca elPremi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i eradicació de la violència masclista.

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

Podran presentar treballs nois i noies fins a 25 anys que visquin a la ciutat de Barcelona.

Les obres a concurs hauran de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes.

Els còmics hauran de tenir com a finalitat denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de gènere.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer en el decurs de l’acte de lliurament de premis, el 26 de novembre de 2015 a les 19 h. a la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz.

Hi haurà també un premi del públic. Les obres admeses a la convocatòria es publicaran en aquesta web per tal de facilitar la votació popular.

El Premi compta amb la col·laboració del Consell de Dones de Sant Martí, l’Escola Joso -Centre de Còmic i arts visuals- i l’Associació Trama Serveis Culturals.

octubre 5, 2015

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.