MILLOR PRESENTACIÓ EN LA FIRST LEGO LEAGUE 2014

IMG-20140209-WA0008 IMG-20140216-WA00132014-02-16 10.18.15Un cop més, l’escola La Mar Bella ha participat en la FirstLegoLeague, que s’ha celebrat el diumenge 16 de Febrer a Barcelona i on han competit amb 28 equips. Aquest és un concurs on els nens han de treballar sobre un repte determinat, aquest any anomenat “Nature’sFury” (Fúria de la Natura), desenvolupant un projecte científic i construint un robot amb peces de lego, capaç de superar unes proves prefixades. Han presentat un robot amb 4 accessoris que els ha permès situar-se en la posició número 15 amb el conjunt de proves superades. Val a dir que per ser el seu any de debut no està gens malament. En aquesta prova cal integrar la capacitat de treball en equip dels constructors del robot, els programadors de les accions que el robot ha de realitzar i els col·locadors del robot i els seus accessoris, sobre el panell on cal que executi les accions.

En el projecte científic molts equips han triat temes exòtics com els tsunamis, els terratrèmols i els volcans. No obstant, els nostres nois i noies han optat per un tema proper a la nostra regió, com són les inundacions, tan freqüents en el clima mediterrani. Val a dir que han fet una presentació genial, amb una projecció clara i ben estructurada i una maqueta interactiva. Amb unes aptituds comunicatives excel·lents han sabut transmetre els trets més rellevants del seu projecte i donar resposta a les preguntes que els hi ha fet el tribunal.

Finalment han mostrat els valors de l’experiència que han viscut amb un mural que representava una corda, símbol dels lligams que han creat entre ells. Així han aprés a treballar en equip, han compartit idees, han superat conflictes, han posat molt d’esforç i perseverança i han resolt problemes conjuntament.

I tot plegat els ha valgut per marxar a casa amb el premi a la millor presentació i comunicació!

Felicitats al Martí, a la Sara, a la Gal·la, a la Marina A. i a la Marina G., al Feliu, a l’Abel, al Roger, a l’Helena i a la Neus.

I moltes gràcies al seu entrenador Jordi Robles, dedicat voluntàriament a aquesta tasca, i a la Rosa Torra pel seu assessorament en l’execució de la maqueta i el pòster.

Si voleu saber més sobre com ha estat possible visiteu el blog

http://lamarbellafll.blogspot.com.es

febrero 18, 2014

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.