MACROREUNIÓ URGENT a POBLENOU sobre les proves de 3r i 6è de primària.

MACROREUNIÓ URGENT a POBLENOU sobre les proves de 3r i 6è de primària.
Dimarts 5 d’abril a les 19h
Casal de Barri del Poblenou (Rambla del Poblenou, 49)
Convoquen: Xarxa d’Escoles Insubmises (XEI) i Plataforma en Defensa de l’Educació Pública al Poblenou
Cartell xerrada proves 3r i 6è al Poblenou 05-04-16Com sabeu, enguany tornen les proves estandarditzades de tercer i de sisè de primària imposades per la LOMCE i implementades des del Departament: del 18 al 30 d’abril les de tercer i el 4 i 5 de maig, les de sisè.La Xarxa d’Escoles Insubmises (noalalomce.net), amb el suport de la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública del Poblenou, tornem a impulsar una campanya d’objecció de consciència davant d’unes proves que s’han erigit com un instrument fonamental de la LOMCE, per a classificar les escoles, fer-les competir entre elles per l’alumnat i pels recursos de l’administració i mercantilitzar, així, l’educació.

En primer lloc
 us adjuntem informació de la campanya. Trobareu dos documents concrets: argumentari en contra de les proves i instruccions en cas de voler objectar a la seva realització. Us animem a què els llegiu i difoneu entre famílies i comunitat educativa.

En segon lloc
 us emplacem a passar a l’acció. Per tal de defensar el dret d’informació de les famílies, hem cregut oportú convocar una MACROREUNIÓ URGENT, que pretén ser informativa i deliberativa, per intercanviar opinions, dubtes i idees al voltant de l’objecció a les proves. La reunió és oberta a tothom de la comunitat educativa, i especialment convidem a participar a famílies de tercer i sisè que posteriorment puguin transmetre  el debat i la informació a la resta de famílies afectades. Trobareu adjunt també el cartell, el podeu difondre lliurement.El passat curs més de 1000 famílies van fer objecció de consciència sense cap conseqüència legal. Us convidem a continuar aquesta lluita per tal de visualitzar la nostra oposició a una llei i a un model d’avaluació contrari a l’esperit d’una educació democràtica basat en la igualtat d’oportunitats.

Us agrairem difusió màxima de la trobada per tal que siguem moltes les famílies que ens trobem per tirar endavant la iniciativa al Poblenou.

MACROREUNIO_POBLENOU_banner_72

 

 

 

 

 

 

 

 

Triptic_Revers_v_OKTriptic_Anvers_v_OK

marzo 31, 2016