La Mar Bella diu prou

 

La Mar Bella és una escola petita, inicialment d’una sola línia, però el Consorci va decidir començar l’ampliació a una segona línia a partir del curs 2016/17, abans de començar les obres. Això implica que cada any entra un curs nou a Infantil i cada cop tenim menys espai.

L’estiu passat es van fer les obres d’enderroc amb la intenció que comencessin les de construcció durant el curs 2017/18, deixant l’escola escapçada tot el curs. Però el calendari s’ha anat retardant fins que Dragados, empresa que havia guanyat la licitació, ha renunciat a fer les obres. El Consorci d’Educació de Barcelona (Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona) li ha imposat una multa de 70.000 euros i ha adjudicat les obres a la segona empresa del concurs, Natur System, que, no obstant això, encara no ha fixat data per començar els treballs.

El Consorci ha subhastat la nostra escola al Constructor més temerari i gràcies això afegim més i més demora en l’inici de les obres. No volem ni rebaixes ni retards, volem rigor!!

Senyores i senyors del Consorci, res no ha canviat des que vau plantejar aquest despropòsit. L’AMPA de La Mar Bella segueix cridant NO A LA SEGONA LÍNIA SENSE EDIFICI NOU!​ Les famílies de la Mar Bella diem “prou” i ens mobilitzarem fins que el Consorci compleixi els terminis assumits d’obres i adopti mesures provisionals per acondicionar l’escola per als nens i les nenes mentre durin les obres.

 

Com a reivindicacions plantegem: 

  • Una reubicació total de l’escola.
  • Aturar la implantació de la segona línia.
  • Uns equipaments públics per fer l’educació física.
  • Estudiar quins equipaments el districte pot posar a disposició de l’AMPA per a les seves activitats extraescolars.

 

 

 

Famílies en lluita!

AMPA La Mar Bella

@LaMarBellaAMPA

 


 

 

julio 10, 2018

  • Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.