Festa FAPAC

COMUNICACIÓ A LES AMPA
Número: 144
Data: 09/06/2015
fapacFamílies, fem una festa! Diumenge 21 de juny, veniu a la Festa de la FaPaC!
Perquè arriba l’estiu…   Perquè és fi de curs…    Perquè volem passar-ho bé…    Perquè tenim uns premis per lliurar…   Perquè a les famílies no hi ha qui ens aturi…EL PROPER  DIUMENGE 21 DE JUNY FEM UNA GRAN FESTA AL PARC DE LA BARCELONETA, A BARCELONA

 

Hi actuaran les MACEDÒNIA, el ROGER CANALS, la DÀMARIS GELABERT… Hi haurà bollywood i batucada, narració de contes… Tallers de dibuix, ioga, escacs, patins en línia…  Fins i tot un torneig de bàsquet! I moltes sorpreses més.

 

I, és clar, també hi haurà propostes d’acció i participació, perquè el nostre motor i raó de ser és la defensa d’una educació pública de qualitat. I un Espai FaPaC, amb una Fira d’AMPA: serà un ocasió excel·lent per conèixer millor la tasca, activitats i serveis de la Federació i algunes de les empreses i entitats que col·laboren amb nosaltres.

 

Feu córrer la veu. Veniu a la festa de la FaPaC! 

 

 

 

 

Us adjuntem el cartell de la festa i us convidem a descarregar-lo i imprimir-ho per compartir la proposta. Que tothom se n’assabenti!

 

MÉS INFORMACIÓ I PROGRAMA: www.fapac.cat/festafapac

 

 

……..

 

VOLEU APORTAR ALGUNA ACTIVITAT O PROPOSTA A LA FESTA?

 

Us convidem a incorporar les vostres propostes a la festa: timbals, gegants, gegants i gegantones, actuacions, castells, tallers…  Qualsevol activitat que vulgueu oferir per contribuir a fer de la festa una gran trobada. 

 

Envieu les vostres propostes abans de divendres 12 de juny a fapac@fapac.cat. O també a través d’aquest formulari.

 

Us hi esperem!

junio 10, 2015

Etiquetas: , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.