El Repte de La Mar Bella

 

BARCELONA-MONTSERRAT …a peu!

Data: Sortida el dissabte 18 de MARÇ de 2017  

Hora:  A les 20:30 h ens trobem davant de La Mar Bella.

Descripció: L’objectiu serà superar el repte d’arribar a Montserrat a peu, caminant tota la nit i seguint les marques del GR 6. El tram final, des de l’ermita de St Miquel al monestir (uns 2 km) coincidirà amb una excursió en família que no te cap dificultat pels nens i acompanyants.

Punt de trobada: Davant de l’escola. A partir d’aquí agafarem el metro fins Mundet (L3) on començarem l’itinerari a peu.

Itinerari: Seguint el GR 6, sortirem del Velòdrom d’Horta i travessant Collserola arribarem a St Cugat (9,7 km), continuem fins Les Fonts (11,7 km) i fins a Olesa (18,4 km) per acabar al Monestir de Montserrat (14 km). En total són 54 km.

Ressenya del recorregut

Durada: Es preveuen 15 h de caminada comptant els descansos. L’hora prevista d’arribada al Monestir és al voltant de les 13 h de diumenge.

Dificultat: L’itinerari no presenta cap tram complicat i es troba ben senyalitzat. La dificultat està en la distancia a recórrer.

 Apte únicament per adults o joves, amb una adequada forma física i que no tinguin cap lesió que impedeixi completar el recorregut.

 Contacte (és imprescindible que ens comuniqueu la vostra participació):  Héctor (607 072 390) -pare de Laia 5è i Arlet P5A- , Jordi (657 900 467) -pare de Joana 6è, Edurne 5è  i Bernat P5B

Logística: Cadascú ha de ser totalment autònom en quant a l’avituallament, la hidratació i la il·luminació així com en la tornada a Barcelona (tot i que si convé podem buscar alguna plaça lliure d’algun cotxe)

Aquesta activitat és organitzada per un grup de pares sense cap altre interès que passar una bona estona. Tingues en compte que la responsabilitat de qualsevol accident que pugui ocórrer recau sobre els propis participants. 

Fitxa Escursió Montserrat a peu

 

 

febrero 20, 2017

Etiquetas:
  • «Se buscan hombres para viaje peligroso. Sueldo escaso. Frío extremo. Largos meses de completa oscuridad. Peligro constante. No se asegura el regreso. Honor y reconocimiento en caso de éxito».

  • Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.