Co-construcció del Nou Institut: Digues la teva!

Benvolgudes families,

Com ja sabeu, l’any vinent obre les portes un nou institut al barri. A més a més, també hi haurà adscripció única, pel que segurament alumnes de la nostra escola hi podrien anar. L’equip directiu del nou Institut està interessat a co-construir el projecte educatiu, i com a AMPA, volem donar la nostra visió tenint en compte el màxim numero de veus possibles!

Convoquem a les families interessades a una reunió el proper divendres 9 d’octubre (de 17 a 17,30h). Si no, també podeu enviar les vostres aportacions per e-mail (marago27@xtec.cat).

Per si voleu venir preparats a la reunió, us adjuntem les quatre preguntes que s’han plantejat.

Moltes gràcies!!!

 

——————————————–
Com a coneixedor/a del barri o del sector educatiu, si us plau respon a aquestes qüestions:
1. Quins creus que són els factors del context actual que es poden considerar positius i que suposen un punt fort, una oportunitat o un avantatge a l’hora de construir un nou centre de secundària al barri?

2. Quins creus que són els factors del context actual que es poden considerar negatius i que suposen un punt feble, una amenaça i/o un problema a l’hora de construir un nou centre de secundària al barri?

3. Enumera algunes de les característiques que consideris que ha de tenir aquest nou centre que es construirà al barri.

4. Enumera algunes de les consideracions que creus que s’han de tenir en compte per part dels promotors a l’hora d’abordar la construcció d’aquest nou centre.

octubre 6, 2015

Etiquetas: ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.