Carnestoltes!!

 

Ja tenim la dolça idea guanyadora!!

A partir d’ara, cada divendres de 16:30 a 18:30 a l’escola prepararem la disfressa.

Moltes gràcies a tots i totes per ajudar-nos i participar;

En total 178 votacions:

63 – Som tan dolços!
51 – Anem a la fira
37 – Construïm la mar bella
27 – Desenganxa a l’espai

 

Ara toca començar a preparar les disfresses.

Us esperem

enero 13, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Carnestoltes 2006-2012

Carnestoltes 2012Seguint el projecte de l’escola: els Jocs Olímpics, els nens i nenes de cada classe han anat disfressats de diferents esports. La carrossa de l’AMPA també ha seguit aquest tema i ha recollit les diferents disciplines olímpiques a partir dels dibuixos que han fet molts alumnes de l’escola. Els pares i mares portàvem alguns elements representatius de cada esport. Ah, i no hem oblidat ni el dorsal ni la medalla d’or!

Carnestoltes 2011Aquest Carnaval l’escola ha triat el tema de: l’aigua, els nens podien triar la disfressa que més li agradés sobre alguns subtemes que es van donar a cada cicle. L’AMPA hem decidit guarnir la carrossa seguint el cicle de l’aigua i ens ha quedat «La Mar MÉS Bella». Els pares i mares ens hem vestit per no mullar-nos…

 


Carnestoltes 2010

L’escola va triar el tema: els colors, cada cicle tenia un color (vermell, groc, blau i verd) i cada nen/a podia triar la disfressa que més li agradés d’aquell color. L’AMPA vam decidir guarnir la carrossa amb «els colors de La Mar Bella» i els pares i mares ens vam disfressar de pintors.

Carnestoltes 2009
L’escola va Triar el tema: La historia de les civilitzacions, així què millor que una MAQUINA DEL TEMPS per viatjar d’una civilització a una altra?? El nostre camió es va convertir en una gran màquina del temps i la comparsa va fer servir les disfresses representatives de les diferents civilitzacions que havien fet a l’escola. Els pares i mares, serem el 2profesor boig» que inventa la màquina.

Carnestoltes 2008

 

Un any més, en Carnestoltes ha arribat, ha fet gresca i ha marxat. Aquest cop, el motiu de la festa ha estat un dels projectes transversals en tots els cursos que duu a terme l’escola: el seu cinquantè aniversari. No podia ser d’altra manera, ja que aquesta celebració està sent el cor de moltes de les activitats que es realitzaran al llarg del curs 2007-2008.


Carnestoltes 2007


Carnestoltes 2006

noviembre 23, 2012

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.