Carnestoltes Rua de Carnaval

 

Divendres vuit de febrer els alumnes i professors de la Mar Bella van fer la tradicional rua de Carnestoltes per la Rambla del Poblenou, acompanyats del grup de percussió Sambossa. Va ser tota una proesa afrontar una passejada pel barri escortats per desenes i desenes de familiars que volien bavejar i fotografiar els protagonistes.

Aquest any el món del cinema va donar molt de si i es varen poder veure diverses referències al cinema infantil i al cinema d’animació: princeses, super herois, dàlmates, Harry Potters, barrufets, Charlots, Hèrcules,… Tot i les baixes temperatures i la topada amb altres rues del món Concertat, la caminada va transcórrer amb total ordre i normalitat. En acabar l’AMPA va oferir una molt ben vinguda melindrosa xocolatada que va refer fins al més garratibat.

El dissabte nou de febrer l’AMPA de la Mar Bella es va afegir a la rua del barri. En aquesta ocasió la furgoneta carrossa anava decorada amb motius relacionats amb el món del cinema: un oscar, estrelles, cartells de pel·lícules, una càmera de filmar i una bona provisió de crispetes per a qui en volgués menjar.

 

febrero 10, 2013

Etiquetas: , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.