Altes i baixes extraescolars

MOLT IMPORTANT

Preguem tingueu en compte i seguiu el procediment establert, per tramitar les sol·licituds d’altes i baixes de les activitats extraescolars:

Les sol·licituds s’han d’entregar signades a l’Edu o per mail abans del dia 20 per què siguin efectives per al mes següent. Les presentades fora d’aquest termini no s’inclouen en el llistat.

La sol·licitud no implica en cap cas que en el moment que la presenteu se us hagi assignat plaça. No es pot confirmar la disponibilitat fins que s’hagin recopilat totes les sol·licituds del mes.

A partir del dia 21 el llistat definitiu d’altes i baixes estarà disponible i podreu consultar-lo a través de l’Edu. En el cas de les altes també rebreu un mail informatiu del responsable de l’activitat, que serà qui us comuniqui també les incidències de les classes i les comunicacions dels monitors.

Les altes i baixes s’han de tramitar sempre a través de l’Ampa i no directament amb els monitors, ja que ells no tenen constància del nombre de sol·licituds per a l’activitat que hi ha cada mes i no poden assegurar les places. Tampoc són vàlides les baixes comunicades únicament als monitors, ja que els rebuts els gira l’Ampa i es continuaran girant si no es presenta la baixa.

En el cas de l’extraescolar de piscina, les baixes només poden ser trimestrals (excepte per raons mèdiques que han de ser degudament acreditades). Això implica que no es poden retornar els diners de la part proporcional en cas de deixar l’activitat abans de finalitzar el trimestre, ja que Can Felipa no retorna aquests imports.

Per donar-se d’alta a les extraescolars s’ha d’estar al corrent de pagament amb l’Ampa, tant de la quota de soci com de les activitats que es realitzen. Us preguem que no retorneu els rebuts girats, ja que això comporta unes despeses de gestió bancàries per devolució. Si teniu qualsevol dubte o hi ha cap error, podeu fer la consulta a través del mail tresoreria.lamarbellaampa@gmail.com i ho solucionarem de manera més ràpida i econòmica per a tots.

 

Altes i baixes extraescolars

septiembre 20, 2018

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.