Còmic i animació

Horari: Dilluns de 16:30h a 17:30h

Preu: Primària (1r-6è) 25€

Taller dirigit a nois i noies que vulguin apropar-se a conèixer els secrets de la creació de còmics d’una manera natural i entretinguda.

Començarem per un acostament a les tècniques de dibuix d’una forma pràctica i intuïtiva; coneixerem les eines bàsiques de dibuix i els diferents estils de treball; llapis, pinzells, paper, retoladors.

Dibuixarem alguns personatges mítics del còmic d’una manera senzilla a través de formes geomètriques bàsiques incloses en ells; esferes,cilindres, cubs.

Ens centrarem en com una personalitat afecta a la seva forma, i com la forma diu alguna cosa sobre el personatge. També discutirem la importància de dissenyar un caràcter funcional, tant per Imatge real, o animació en 2-D i 3-D.

Aquest procés abasta una multitud de tècniques i directrius per definir els temes visuals del disseny, definició de formes i siluetes, posis, expressió facial, disseny de personatges per animació. S’exposarà des de esbossos inicials, el disseny preliminar i el procés final.

Aprendrem a plantejar una història senzilla i creativa, i a donar-li forma de guió tècnic per poder dibuixar més tard. Per dotar d’un context a les nostres històries aprendrem a construir decorats amb coneixements bàsics de dibuix tècnic i punts de fuga.

+info Darte Poblenou