4rt Saló de Famílies Nombroses

 

Benvolguts amics,

Des de FANOC, l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, una entitat sense ànim de lucre que defensa, protegeix i promociona els drets i interessos de les famílies nombroses volem presentar-vos el 4rt Saló de Famílies Nombroses www.salofamiliesnombroses.com que es celebrarà els propers 4 i 5 de novembre a la Fira de Barcelona (recinte Córner) a Pl. Espanya.
L’entrada al Saló és totalment gratuïta per a totes les famílies nombroses i allà podran resoldre tots els seus dubtes sobre la seva condició de nombrosa, conèixer els avantatges de ser una gran família, gaudir de descomptes exclusius i gaudir d’un espai d’oci, tallers, activitats educatives i molta diversió en família.

Us adjuntem informació gràfica per tal que la pugueu facilitar a les famílies nombroses reenviant-ho a la vostra base de dades i en el cas que veieu interessant poder penjar el cartell informatiu en un espai visible ens podeu demanar un cartell a comunicacio@fanoc.org i us el fem arribar en format per a imprimir.

Moltes gràcies pel vostre suport,

Una salutació cordial,

Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC)

octubre 20, 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.